Bookmark and Share     Sitemap
 

Slåensnaps

Slåen er bedst, når de har fået frost. Det giver snapsen en sødlig smag. Den kan ellers godt blive lidt besk. Bærrene kan kommes i fryseren et par dage, hvis de er plukket, inden der har været frost. Snapsen får en flot rød farve.
 
Ingredienser:
1 halvt fyldt glas med slåenbær
70cl Brøndum snaps eller vodka
Trækketid: 8-14 dage
 
Fremgangsmåde:
Kom bærrene i et glas og hæld Brøndum snapsen eller vodkaen over. Sæt låg på og lad blandingen trække i 8-14 dage. Smag undervejs.
 
Filtrer væsken i et kaffefilter og lad den hvile i to uger, inden den drikkes.
Himmerlands Urte- og Sansehave | CVR: 2776 9152 | Hæsumvej 74, 9530 Støvring  | Tlf.: 2426 7405