Bookmark and Share     Sitemap
 

Rodfrugtsuppe

Opskrift på Nordeuropas bedste rodfrugtsuppe

Det er en rodfrugtsuppe, som består af det, der lige er tilgængeligt, men hovedbestanddelen er rodfrugter. Der kan , som det fremgår af listen, også være andre ting i suppen, som ikke lige er rodfrugter.
 
For at få Nordeuropas bedste rodfrugtsuppe, vælger man de ting på listen, man har størst lyst til.
 
Der er ikke skrevet mængde på, for det er det du vælger, som er medbestemmende for, hvor meget der skal bruges af de enkelte ting

- Gulerødder, også toppen
- Pastinakker, også toppen
- Persillerødder, også toppen
- Jordskokker
- Radiser
- Selleri, også toppen
- Majroe
- Porrer, også bladene
- Persille, også med stilke
- Rødbeder, også bladene ( - for en flot rød suppe)
- Løg
- Hvidløg - minimum et helt løg til fire liter færdig suppe
- Brændenælde, rig på A-vitamin, C-vitamin, jern, kalium, mangan, kalcium og et højt indhold af protein.
- Etc.

Vi bruger også at komme noget smøreost naturel i
Evt. et par bouillonterninger
Mængden af vand, som det koges i, er afgørende for konsistensen.
Det kan evt. koges i suppe fra en høne.
Når det hele er kogt sammen, skal det blendes sammen og smages til med salt, pepper eller andre kryderier.
Himmerlands Urte- og Sansehave | CVR: 2776 9152 | Hæsumvej 74, 9530 Støvring  | Tlf.: 2426 7405