Bookmark and Share     Sitemap
 

Mandelmuffins

Mandelmuffins ca. 20 stk.

250 g frøblanding (se nedenfor)

200 g mandler

250 g modne bananer

2 æg

1 tsk. vanillepulver

1 tsk. kanel

75 g mørk kvalitets chokolade

Mandler kværnes til mel i en blender og frøblandingen kværnes til fint pulver i en kaffekværn. Bananerne, æggene, den findelte frøblanding og krydderierne blendes med. Chokoladen hakkes og vendes til sidst i blandingen. Kommes med 2 teskeer i papirs-muffinsforme og bages ved 200 grader i ca. 12-16 minutter. Efter afkøling skal de opbevares i fryseren. Det bliver de mest velsmagende af. Kan sagtens laves flere uger i forvejen og tages op af fryseren og sættes på fade ca. 2 timer før spisning.

 

Himmerlands Urte- og Sansehave | CVR: 2776 9152 | Hæsumvej 74, 9530 Støvring  | Tlf.: 2426 7405