Bookmark and Share     Sitemap
 

Hyldeblomstsorbet

1L hyldeblomstsaft200g rørsukker
kornene fra 1 vanillestang
1dl citronsaft
 
Tilbehør:
Jordbær
God mørk chokolade
 
 
Rør vanillekorn og 2spsk. rørsukker sammen. Kom hyldeblomstsaft, rørsukker og vanillekorn og- stang i en gryde og bring i kog.
 
Rør, til sukkeret er opløst. Tilsæt citronsaft og tag gryden af varmen.
 
Afkøl væsken helt - gerne i køleskab til næste dag.
 
Fjern vanillestang. Hæld væsken i en bred, lav form og sæt i fryseren. Rør af og til i isen, mens den samler sig.
 
Ved servering:
Rør i isen, til der fremkommer en blød konsistens.
Server med jordbær og grofthakket chokolade.
Himmerlands Urte- og Sansehave | CVR: 2776 9152 | Hæsumvej 74, 9530 Støvring  | Tlf.: 2426 7405