Bookmark and Share     Sitemap
 

Efterårssuppe med røde linser og bulgur

Efterårssuppe med røde linser og bulgur

 

 Ingredienser 4 pers.

3 gulerødder 

1 rød peberfrugt 

1 grøn peberfrugt 

3 stilk bladselleri 

100 g frosne grønne bønner

2 løg 

1 spsk. rapsolie 

1 fed hvidløg 

1,5 L. grøntsagsbouillon 

2 dl. røde linser 

3 spsk. grov bulgur 

3 spsk. hirseflager 

2 tsk. tørret timian 

1 laurbærblad 

2 tsk. havsalt 

0,5 tsk. sort peber 

1bdt. persille 

4 spsk. ristede græskarkerner 

 Fremgangsmåde

Skræl gulerødder og skær i tynde skiver. Skær rød og grøn peberfrugt i tern. Skær selleri i skiver, og klip bønnerne i mindre stykker.

Pil og hak løg, og svits dem i en gryde med olie. Tilsæt gulerødder og presset hvidløg, og lad det svitse med nogle minutter under omrøring. Kom peberfrugt og selleri i, og lad det svitse med.

Hæld bouillon i gryden og kom bønner, røde linser, bulgur, hirse, timian og laurbærblad i. Lad suppen koge i ca. 25 minutter. Smag til med salt og peber.

Server suppen med et drys persille og ristede græskarkerner.

 

Himmerlands Urte- og Sansehave | CVR: 2776 9152 | Hæsumvej 74, 9530 Støvring  | Tlf.: 2426 7405