Bookmark and Share     Sitemap
 

Chokolade-rødbede-kage fra Himmerlands Urte-og Sansehave


650 g kogt, finthakket rødbede

4½ dl rørsukker

4 dl hvedemel

1½ dl kakao

5 æg

2 dl neutral olie

3 tsk bagepulver

2 tsk vanillesukker

1 nip salt

Kog og pil rødbederne. Hak dem med stavblenderen til det bliver en lilla mos.

Kom de tørre ingredienser i en skål, tilsæt æg, olie og rødbede og pisk i ca. 5 min. Kom dejen i en stor springform eller en form på ca. 20×30 cm, som er beklædt med bagepapir, og bag den ved 180 grader i ca. 45 minutter (hvis du bruger springform skal den nok have 10 minutter længere)

 

 

 

Himmerlands Urte- og Sansehave | CVR: 2776 9152 | Hæsumvej 74, 9530 Støvring  | Tlf.: 2426 7405