Bookmark and Share     Sitemap
 

Brombærsyltetøj

Brombærsyltetøj

1 kg brombær

½ kg sukker

saft af ½ citron

Bær og sukker lægges lagvis i en gryde og stilles køligt ca. 6 timer og gerne natten over, så bærrene safter. Bringes langsomt i kog, og når det koger, tages gryden fra varmen. Læg låg på og lad dem stå 5 minutter uden varme.

Tag bærrene op i skyllede glas og kog saften igennem, til den bliver tyk. Smag til med citron og hæld over bærrene og luk glassene. Kan tilsættes citronskal, nelliker eller kanelstang.

 

Frosne brombær kan også blendes sammen med mælk eller yoghurt og lidt kanel.

 

Himmerlands Urte- og Sansehave | CVR: 2776 9152 | Hæsumvej 74, 9530 Støvring  | Tlf.: 2426 7405