Bookmark and Share     Sitemap
 

Bagværk

 

 Chokolade-rødbede-kage fra Himmerlands Urte-og Sansehave

 650 g kogt, finthakket rødbede

 4½ dl rørsukker

 4 dl hvedemel

1½ dl kakao

 5 æg

 2 dl neutral olie

 3 tsk bagepulver

2 tsk vanillesukker

 1 nip salt

 Kog og pil rødbederne. Hak dem med stavblenderen til det bliver en lilla mos.

 Kom de tørre ingredienser i en skål, tilsæt æg, olie og rødbede og pisk i ca. 5 min. Kom dejen i en stor springform eller en form på ca. 20×30 cm, som er beklædt med bagepapir, og bag den ved 180 grader i ca. 45 minutter (hvis du bruger springform skal den nok have 10 minutter længere)

 

 

Himmerlands Urte- og Sansehave | CVR: 2776 9152 | Hæsumvej 74, 9530 Støvring  | Tlf.: 2426 7405